top of page

SkillMil Group

Public·85 members

Bəs sistem mənim davranışımı öyrənərək

Hər daxil olanda eyni ümumi xəbərləri görmək darıxdırıcıdır. Mənə elə platforma lazımdır ki, öz maraq dairəmi seçim - mədəniyyət, texnologiya, səyahət, təhsil kateqoriyaları olsun. Bəs sistem mənim davranışımı öyrənərək avtomatik təkliflər verirmi? Kimsə bu cür ağıllı lentə sahib saytlar bilirmi? Baxış sayı, paylaşım sayı kimi göstəriciləri də görmək istərdim.

6 Views

Gecə yarısı oyanıb yata bilməyəndə nə edirsiniz? Mən adətən telefonumu götürüb internetdə gəzirəm. Bu, mənə sakitləşdirici təsir göstərir və fikirlərimi toplamağa kömək edir. Dünən gecə də eynilə oldu – saat gecə ikiyə yaxın idi, mən yata bilmirdim və maraqlı bir şeylər axtarırdım. Gəzinti zamanı bir çox tanış səhifələrə baxdım, amma heç biri məni qane etmədi. Sonra isə birdən-birə gözüm əvvəllər heç görmədiyim bir linkə düşdü. Həmin link məni tamamilə özünə cəlb etdi. Səhifə o qədər maraqlı dizayn edilmişdi ki, sanki məni dəvət edirdi. Mən bir neçə saat orada vaxt keçirdim, bölmələri araşdırdım, mətnləri oxudum və heç yorğunluq hiss etmədim. Əksinə, daha çox öyrənmək istəyi artırdı. Bu cür peşəkar hazırlanmış platformaları tapmaq həmişə xoşdur, çünki görürsən ki, insanlar vaxt və əmək sərf ediblər. Mən bu gecəni çox məmnuniyyətlə keçirdim və səhər yuxuya getdim. İndi bu ünvan mənim üçün gecə sərgüzəştlərinin simvoluna çevrilib. Əgər siz də bəzən gecələr oyaq qalırsınızsa, bu ünvana nəzər salmağa dəyər, bəlkə sizə də maraqlı gələr.

bottom of page